Reception Design
Pantry Interior Design

Conference Room Design

The design approach of IHC MERWEDE is to create a strong corporate identity and versatile workspace. Strategically located at Singapore PSA Building, the design team make used of the natural light offered by the office, by keeping enclosed zone at minimal, while with the majority if the office being open plan. In enclosure space, such as meeting room, glass partitions are used to ensure acoustic insulation while allowing communication, unobstructed view and plenty of daylight to radiate into the space.

In open space, such as general office area, 120 degree workstations with low partition are used to stimulate a functional and flexible work space, which also facilitate easy communication between staff.

Office Interior Design